این غذاها را افطار بخورید
سلامت نیوز:یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است شام با فاصله 2 ساعت پس از افطار میل شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا، مریم صالحی با اشاره به اینکه در وعده افطار بهتر است ابتدا با چای، آب جوش یا شیر گرم و خرما یا کشمش روزه خود را باز کنید، گفت: در وعده افطار استفاده از نان و پنیر و سبزی و تا حد امکان استفاده از مغزها مثل گردو و پسته نیز مناسب است.
وی اضافه کرد: شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج نیز از غذاهای پیشنهادی در این وعده است.
صالحی گفت: در وعده شام از مصرف غذای سنگین خودداری کنید و بهتر است با فاصله 2 ساعت بعد از افطار، شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.
این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: سوپ، آش سبک، حلیم، خوراک لوبیا، عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی خوردن یا سالاد غذاهایی است که برای صرف شام در ماه رمضان مناسبتر است.
صالحی تاکید کرد: بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری کنید، چون جذب آهن را کاهش میدهد و بهتر است به عنوان دسر بعد از شام از میوهها به خصوص مرکبات که حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند استفاده کنید؛ زیرا جذب آهن در بدن را افزایش میدهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی از هورمونها نقش ویژهای دارد.
وی گفت: تا پایان شب و هنگام خواب از میوهها، چای کمرنگ و سایر مایعات بویژه آب استفاده کنید.
لینک منبع و پست : این غذاها را افطار بخورید
http://www.salamatnews.com/news/153769/این-غذاها-را-افطار-بخورید
- جمعه, ۱۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۰۱ ب.ظ